Scribaat Classis

Dhr. J.J. Kooi

Kaakstraat 10

9981 BG Uithuizen

Contactadres:

scriba@classis-winsum.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

DEELNEMERS GEZOCHT

 

Vakantiereis Ouderen

                                                          

 

 

 

 

Er zijn mensen – we denken in ’t bijzonder aan ouderen - die graag eens met vakantie zouden gaan, maar het niet goed aandurven. Bijvoorbeeld omdat je alleen bent en er tegen opziet om je bij een onbekend reisgezelschap aan te sluiten. Of omdat je wel eens wat hulp nodig hebt en anderen niet tot last wilt zijn. Of je bent bang dat het tempo te hoog is, dat het te vermoeiend voor je wordt. Juist voor die mensen, maar ook voor hen die zichzelf best kunnen redden, maar die het gewoon leuk vinden om met een groep uit de eigen omgeving op reis te gaan, wordt komende (na)zomer deze vakantie georganiseerd.

De initiatiefnemers zijn de PKN Kerken van Middelstum en Huizinge (dus de Hervormde en Gereformeerde Kerk). Maar het is niet een reis voor alleen kerkmensen. Kerkelijken (uit welke kerk dan ook) énniet-kerkelijken zijn van harte welkom! Verder zijn niet alleen mensen uit Middelstum en Huizinge welkom, maar ook mensen van daarbuiten.

 

We reizen van Middelstum met een luxe touringcar, die veel voorzieningen heeft, zodat het in- en uitstappen voor mensen die slecht ter been zijn niet een groot probleem zal zijn. We zullen ook per bus vervoerd worden op de tochten die we gaan maken

 

Tijdens het verblijf worden er allerlei uitstapjes georganiseerd met de bus: een natuurtocht, een winkeltocht en twee excursies.  U hoeft niet alle uitstapjes mee te maken. Als u dat wilt, kunt u rustig een keer in het hotel blijven.

Op de zondagmorgen houden we een kerkdienst in het hotel. Het staat u uiteraard volkomen vrij of u daarbij aanwezig wilt zijn.

 

Voor eventuele rolstoelen en rollators wordt gezorgd. Er zijn altijd mensen van de leiding – en misschien ook anderen – die wel eens willen duwen.

Ook een aantal avonden wordt u een programma aangeboden. Verder houden we zelf een gezellige slotavond waarbij een ieder die dat wil haar of zijn inbreng kan hebben.

 

Nadere informatie is te verkrijgen bij:

Dhr. S. Kloosterman

Vlaslaan 11

9991 BW MIDDELSTUM

tel : 0595 - 551844

e-mail : kloos54@hotmail.com